Запуск Travelport+

Travelport+ вже тут, а разом з ним і інструменти, які допоможуть вам працювати швидше та краще. Від індивідуальних пошуків до NDC контенту та обміну квитків у режимі самообслуговування, Travelport+ розроблений, щоб допомогти вам забезпечити чудові роздрібні продажі та надзвичайний досвід клієнтів.
Ось лише короткий огляд того, що ви могли б зробити з Travelport+.

НА СТАРТ
NDC – про це говорять всі, і ми нього готові, а ви?
Пропозиції NDC ставатимуть дедалі привабливішими на ринку. З доступом до нашого вмісту NDC ви зможете надавати своїм клієнтам кращі індивідуальні пропозиції, гарантуючи, що вони ніколи не пропустять найкращі доступні варіанти.

ПРИВАБЛЮЙТЕ, ДИВУЙТЕ І НАДИХАЙТЕ
Ми хочемо допомогти вам розвивати свій бізнес і стати ще кращими маркетологами. Наші дані Air Cache покликані допомогти вам у цьому. Завдяки Air Cache у вашому наборі інструментів ви будете знати, куди і коли літати, а також найбільш популярні напрямки. Тож ви зможете залучати та надихати клієнтів, створюючи та рекламуючи найпривабливіші пропозиції – чи не найкращий спосіб стимулювати попит?

JSON: ВАШІ ІНВЕСТИЦІЇ В МАЙБУТНЄ
Ми також хочемо допомогти вам запропонувати вашим клієнтам по-справжньому індивідуалізований пошуку та революційний досвід. Тож ми пропонуємо вам досягти успіху за допомогою JSON мікросервісів нашого API.
JSON підтримує усі функціональні можливості наших десктопних програм і стане вашим ключем до кращих можливостей роздрібної торгівлі, таких як  швидкий пошук, актуальні результати пошуку та обмін квитків у режимі самообслуговування. Хоча наші API продукти вже зараз пропонують скористатися цими перевагами, наш API JSON також дозволить найближчим часом надати ці та багато інших можливостей корстувачам наших дсктопних продуктів.